Andrus Värnikut süüdistatakse naisepeksus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Värnik üheksa suve tagasi Helsingis kergejõustiku maailmameistrivõistlustel 87.17 meetrini kandunud võiduviske järel triumfeerimas.
Andrus Värnik üheksa suve tagasi Helsingis kergejõustiku maailmameistrivõistlustel 87.17 meetrini kandunud võiduviske järel triumfeerimas. Foto: Scanpix Sweden

Andrus Värniku (36) kohtu ette minek seoses naise jõhkra peksmisega on järjekordne aste odaviske kunagise maailmameistri allakäigutrepil.

Postimehele teadaolevalt on Värniku suhtluspartner kinnitanud, et mees peksis teda kolm korda. Viimane kord mullu augustis oli sedavõrd jõhker, et naine vajas haiglaravi; tabloidajakirjanduse andmetel purustas Värnik tal muu hulgas lõualuu. Paraku ei olnud see ka esimene kord, kui meedia kirjutab endise sportlase vägivallatsemisest õrnema soo esindajate kallal.

Värnik läheb kohtu alla korduva ja suurt valu tekitanud kehalise väärkohtlemise eest ehk piinamissüüdistusega. Jutt ei käi piinamisest selle sõna keskaegses tähenduses, vaid just nimelt korduvast ja jõhkrast peksmisest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles