Vahi asumis tuleb bussi oodata veel terve aasta

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu valla Vahi asumisse Tartu linna piiri taga kerkib järjest eramuid, kortermaju ja ridamaju, mistõttu vald taotles, et sealt võiksid hakata käima läbi linnaliinibussid.
Tartu valla Vahi asumisse Tartu linna piiri taga kerkib järjest eramuid, kortermaju ja ridamaju, mistõttu vald taotles, et sealt võiksid hakata käima läbi linnaliinibussid. Foto: Margus Ansu

Tartu linn tahab ja Tartu vald tahab, aga ometi ei panda Vahi uuselamurajooni sel sügisel linnaliinibusse käima, sest pole piisavalt busse ja ka vajalikud tänavad on remontimata.

Tartu linn on valmis saanud sügisese sõiduplaani, kuid linnavalitsus iseloomustab selle muudatusi kui kosmeetilisi. Sõiduplaane on klapitatud rongiaegadega ja kus võimalik, arvestatud kodanike ettepanekuid.

Nagu ikka, on sügistalvine sõiduplaan suvisest tihedam. Nii selgitas Tartu linnamajanduse osakonna juhtaja Rein Haak. Uus linnaliinibusside sõiduplaan hakkab kehtima 1. septembrist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles