Vahur Kersna: suudlus baaris – Eesti uus kindaheiterekord

Vahur Kersna
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Kersna
Vahur Kersna Foto: Postimees.ee

Mäletate Savisaarte abielumuinasjutu lõppu? Paar oli juba tükk aega sissepoole keeratud silmadega tuianud, kui Kroonika kirjutas, kuidas Viljat nähti Suure-Jaani baaris suudlemas kellegi noorukese Priit Toobaliga. Europarlamendi valimisteni jäi viis kuud. Savisaarte ametliku lahutuseni kümme.

Presidendi ametiaeg kestab veel kaks aastat. Võime vaid oletada, miks see nüüd siis niimoodi läks. Oli süüdlane alkohol, mis aktiveeris teadmise, et kaks aastat inimese elust on ikkagi väga pikk aeg? Tean seda, olles ise piinelnud õnnetus suhtes. Tagantjärele kahetsen igat selles vaeveldud sekundit.

Sulev Vedler rääkis Vikerraadio «Rahva teenrites», kuidas president Ilvesel olla kombeks ihukaitsjaid maha raputades aeg-ajalt kuhugi kaduda. Keegi ei tea, kuhu. Samal ajal viitavad mitmed hiljutised avalikud koosesinemised rängemate tormide vaibumisele. Ilmselt said muretut pensionipõlve käsitlevad kokkulepped ühel hetkel sõlmitud ning mõlemat poolt rahuldav fassaadimiraaž loodud. Et dekoratsioonid nüüd nii suure kolinaga kokku kukkusid, viitab kas kellegi erilisele ebaprofessionaalsusele, hooletusele või lihtsalt arrogantsusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles