Galerii: ajakirjanikud ootavad Eesti Pangas Ilvese ja Obama pressikonverentsi

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ajakirjanikud kogunesid täna hommikul Eesti Panka, kus keskpäeva paiku algab president Toomas Hendrik Ilvese ja Ameerika Ühendriikide riigipea Barack Obama pressikonverents.

Kõrgendatud turvameetmete tõttu pidid ajakirjanikud tulema kohale rohkem kui kaks tundi enne pressikonverentsi algust. Pressikonverentsi algab eeldatavasti veidi enne keskpäeva, kuid ajakirjanikud pidid kohale tulema juba hiljemalt kell 9.30.

Pressikonverentsi algust ootava Postimehe ajakirjaniku sõnul on praegu saalis umbes 50 ajakirjanikku, kuid saal on veel pooltühi, kuna Obamat saatvad USA ajakirjanikud saabuvad pressikonverentsile otse Kadriorust, kus hommikul algas Eesti ja Ameerika Ühendriikide riigipea kohtumine.

Turvameetmed on pressikonverentsil ranged. Kõik Eesti Panka sisenenud ajakirjanikud pidid läbima põhjaliku turvakontrolli ning nad nuusutas üle ka politsei teenistuskoer. Kes juba pressikonverentsi saali sisenenud on, sealt enam väljuda ei tohi.

Barack Obama saabus Tallinnasse täna hommikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles