Tuttav Rock, otsiv Kalev ja ettearvamatu Tarvas

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauapalli eest võitlevad tartlane Janar Talts ja Tarva noor lätlane Roberts Stumbris. Olukorda jälgivad Kaspars Cipruss ja Tanel Kurbas.
Lauapalli eest võitlevad tartlane Janar Talts ja Tarva noor lätlane Roberts Stumbris. Olukorda jälgivad Kaspars Cipruss ja Tanel Kurbas. Foto: Tairo Lutter

Eesti kolm tugevaimat korvpalliklubi osalesid nädalavahetusel sõprusturniiril Rakveres. Tartu Rock alistas finaalis 73:63 Kalev/Cramo, kolmas koht kuulus Tarvale, kes sai 93:87 jagu Kotkast. Kuigi meeskonnad teevad kokkumängus alles esimesi samme, andsid need mängud tiimidest esialgse pildi.  

Rock ei ole võrreldes mullusega kuigi palju muutunud ning vähemalt hooaja alguses annab see neile Kalevi ja Tarvaga võrreldes väikese eelise. Kõik liinid on paigas ja nüüd pole muud kui treeningutele pihta anda.

Leedulase Augustas Peciukeviciuse ja Tanel Soku tasemes mängujuhina pole kahtlust. Gert Dorbek ja Tanel Kurbas number kahtedena on ka teada tasemega. Kui lisada uskumatu vanameister Valmo Kriisa – reedel tabas 40-aastane mees kuus (!) kolmest –, ongi minutid jagatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles