Pinge tõuseb haripunkti

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton võib rõõmustada: Singapuris tuli etapivõit ja hooaja punktiarvestuses möödus ta tiimikaaslasest Nico Rosbergist.
Lewis Hamilton võib rõõmustada: Singapuris tuli etapivõit ja hooaja punktiarvestuses möödus ta tiimikaaslasest Nico Rosbergist. Foto: AP/Scanpix

Tänavust vormel-1 hooaega on iseloomustanud kahe Mercedese sõitja Lewis Hamiltoni ja Nico Rosbergi heitlus meistritiitli eest. Viis etappi enne hooaja lõppu on pinge tõusnud haripunkti ning kahte parimat lahutab nüüd vaid kolm punkti. Nädalavahetusel kavas olnud Singapuri etapiga tõusis sarja liidriks Hamilton.

Kahe viimase etapiga ongi pinge punktiheitluses aina kasvanud. Augusti lõpus kavas olnud Belgia etapi järel oli Rosbergi edumaa juba 29 punkti. Toonane võistlus pakkus kõvasti kõneainet, kui kaks Mercedese sõitjat Rosbergi süül kokku põrkasid (hiljem sakslane seda ka tunnistas) ja Hamilton oli sunnitud katkestama.

Eelmine etapp Itaalias lõppes aga Hamiltoni võidu ja Rosbergi teise kohaga. Seejuures käisid sahinad, et sakslane lasi tiimikaaslase endast meelega mööda. Lõppenud nädalavahetusel oli Rosberg aga sunnitud elektroonikaprobleemide tõttu katkestama ja nüüd algabki kõik justkui otsast peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles