Võru maantee alguse ehitus häirib liiklust terve aasta

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Projekti järgi muutub praegune fooriga Tõrvandi ristmik eritasandiliseks, mis tähendab, et peatee kulgeb üle viadukti ning Tõrvandit ja Ülenurmet ühendav kõrvaltee läheb nii maantee kui raudtee alt läbi.
Projekti järgi muutub praegune fooriga Tõrvandi ristmik eritasandiliseks, mis tähendab, et peatee kulgeb üle viadukti ning Tõrvandit ja Ülenurmet ühendav kõrvaltee läheb nii maantee kui raudtee alt läbi. Foto: eskiis

Võru maantee alguses sel nädalal alanud Tartu läänepoolse ümbersõidu viienda lõigu ehitus sulgeb Tõrvandi raudteeülesõidukoha ning häirib liiklust järgmise aasta sügiseni.       

Lemmatsi teeotsast lennujaama ristmikuni ulatuv kolmekilomeetrine teelõik saab kaks eritasandilist ristmikku ning muutub suuresti neljarealiseks. Esimene suurem tee-ehitusega seotud liiklusmuudatus, mis puudutab autojuhte otseselt, on Tõrvandi raudteeülesõidukoha sulgemine.

Maanteeameti lõuna regiooni ehitusvaldkonna juhi Janar Taali sõnul pannakse ülesõit kinni sel neljapäeval ehk 25. septembril ning see jääb suletuks tuleva aasta sügiseni. «Uuel nädalal alustatakse juba vaiade puurimist ning ülekäiku sulgemata pole võimalik viadukti ehitada,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles