Vaba Lava avas «Alustame algusest»

Heili Sibrits
, kultuuritoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabakutselised näitlejad Margus Prangel, Maarja Mitt, Elina Reinold, Egon Nuter ja Külli Reinumägi lavastuses «Alustame algusest».
Vabakutselised näitlejad Margus Prangel, Maarja Mitt, Elina Reinold, Egon Nuter ja Külli Reinumägi lavastuses «Alustame algusest». Foto: Siim Vahur

Vaba Lava avanud «Alustame algusest» oli keskpärane lavastus. Etenduse ajal näppisid inimesed mobiiltelefone ja osa publikust ei tulnud teiseks vaatuseks saali!

Telliskivi loomelinnakus asuv Vaba Lava valis avaetenduseks R.A.A.A.M.-i produktsiooni all valminud lavastuse «Alustame algusest» ja pani oma valikuga täielikult puusse. Teise vaatuse alguses loobus vähemalt kümnendik publikust saali minekust.

Saalist lahkunutele ei saa otsust pahaks panna. Sest «Alustame algusest» on keskpärane näitemäng, mis on ka lavastatud keskpäraselt – selliseid konkreetse näota, Vana Baskini Teatri laadis komöödia ja tõsise teatri piiril kohmetult seisvaid lavastusi võib näha repertuaariteatrite mängukavas.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles