Omavalitsused näitasid Ragn-Sellsile koha kätte

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui prügifirmad tahavad prügituru omavahel ära jagada, siis omavalitsuste huvi on hakata ise prügiveo pealt raha teenima.
Kui prügifirmad tahavad prügituru omavahel ära jagada, siis omavalitsuste huvi on hakata ise prügiveo pealt raha teenima. Foto: Toomas Huik

«Näitasime Ragn-Sellsile, et nad võivad oma Raineriga (Rainer Vakra, riigikogu keskkonnakomisjoni esimees – toim) endale sobivaid seadusi vastu võtta küll, aga meie – kohalikud omavalitsused – oskame neid ka vaidlustada,» ütles Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu.

Jäätmeveo korraldamise keeld alates 1. oktoobrist seaks kahtluse alla omavalitsuste tehtud investeeringud kohalikesse jäätmejaamadesse.

Selline muudatus õõnestab Sarapuu väitel riigi usaldusväärsust, sest just valitsus kutsus omavalitsusi prügimajandusega aktiivselt tegelema, makstes selleks omalt poolt Keskkonnainvesteeringute Keskuse kaudu suuri summasid peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles