Asi, milleta ei saa

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klassika ja kvaliteet: viis näidet Kadri Kruusi hiljuti esitletud sügiskollektsioonist, kus on mahukaid unisex-kandekotte, rahakoti mõõtu ridiküle ja tikandiga iludusi. Hinnad algavad 125 eurost.
Klassika ja kvaliteet: viis näidet Kadri Kruusi hiljuti esitletud sügiskollektsioonist, kus on mahukaid unisex-kandekotte, rahakoti mõõtu ridiküle ja tikandiga iludusi. Hinnad algavad 125 eurost. Foto: Virge Viertek

Moepildis leidub tillukesi käekotte, mis on nagu skulptuursed iluasjakesed ilma erilise praktilise väärtuseta, aga ka suuri kandekotte, kuhu mahub kogu naise elu või vähemalt päev.

Nende kahe suunaseadja vahele jääb terve galerii kotte, mille hulgast võib igaüks sõltuvalt elustiilist ja maitsest enesele sobiva leida.

«Kotimoes juurdub aasta-aastalt üha rohkem kvaliteet ja klassika. Otsitakse n-ö uusi vanu, olgu selleks mõni vanaemadelt õpitud kaunistustehnika või end ajas tõestanud kuju,» ütleb kotidisainer Kadri Kruus ja lisab, et kuigi suurte moebrändide kollektsioonidesse lipsab väikesi isikupäraseid nüansse, on põhirõhk koti mugavusel ja pikaealisusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles