Keskpäeval ei sõida lääne suunal ükski reisirong

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööpäevadel kella 11 ja 13.30 vahel Tallinnast Keilasse aga Paldiskisse või vastupidi liikuda ei saa.
Tööpäevadel kella 11 ja 13.30 vahel Tallinnast Keilasse aga Paldiskisse või vastupidi liikuda ei saa. Foto: Sander Ilvest

Sõiduplaani vaadates näib kõik väga kena, sest tipptunnil väljuvad elektrirongid mõnekümneminutiliste vahedega. Samas keset päeva on raudteel rahu ja vaikus – rongid lihtsalt ei käi.

«Soovin sõita Urda peatusest Tallinna, aga kella 11 ja 13.30 vahel tööpäevadel rongi ei lähe,» imestas Pille, üks paljudest sel teemal Tarbija24 poole pöördunud lugejatest. Varem pääses Tallinna ka keskpäeval väljuva rongiga, kuid nüüd seda enam käigus pole. Küll aga liiguvad hilisemal ajal rongid paarikümneminutiliste vahedega.

Noore ema sõnul tuleb samas ka keset päeva ette olukordi, kus on vaja Tallinna sõita. «Kuna ma liigun lapsevankriga, siis eelistan rongi, sest bussi puhul ei tea kunagi, kas saab peale või mitte,» rääkis naine. Ta lisas, et ilmselt veelgi keerulisemas olukorras on Sauel ja kaugemal elavad inimesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles