Uus foor tõi tänavale vähenähtud märgistuse

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aardla tänaval Jalaka ja Võru tänava vahel on nüüd lisaks uutele fooridele ka teemärgistus «Sõiduteede lõikumisala», mis annab autojuhile märku, et see ala tuleb tühi hoida.
Aardla tänaval Jalaka ja Võru tänava vahel on nüüd lisaks uutele fooridele ka teemärgistus «Sõiduteede lõikumisala», mis annab autojuhile märku, et see ala tuleb tühi hoida. Foto: Kristjan Teedema

Aardla-Jalaka ristmikul hakkasid eile hommikul tööle foorid. Lisaks neile tuleb autojuhtidel seal sõites nüüd arvestada ka vähelevinud teekattemärgistusega, mis näeb välja kui suur maalritöö.

Jalaka ja Võru tänava vahele on maha märgitud suur ruuduline ala, mis algab veidi enne bensiinijaama viivat teed ja lõpeb enne Võru-Aardla ristmikku. Miks oli tarvis see lõik nii kirevaks joonida?

Liiklusseaduse järgi on sõiduteede lõikumisala või sõiduteede lõikumisalal teatud sõiduradade lõikumisalasid tähistav teemärgistus autojuhtidele märguandeks, et seda ala ei tohi kinni sõita, et see lõik peab olema vaba, selgitas Tartu linna liikluskorralduse peaspetsialist Martin Nellis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles