Korduvalt põlenud koolimaja asemele kerkib spordihoone

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuna Mustamäe linnaosa valitsus ei suutnud tühjana seisnud koolihoonet vandaalide eest kaitsta, otsustati see lammutada.
Kuna Mustamäe linnaosa valitsus ei suutnud tühjana seisnud koolihoonet vandaalide eest kaitsta, otsustati see lammutada. Foto: Mihkel Maripuu

Praegu lammutatakse Mustamäel aadressil Akadeemia tee 30 asuvat tühjalt seisnud ja korduvalt põlenud endist koolimaja, mille asemele ehitatakse spordikompleks.

Tallinna linnavalitsus algatas sel nädalal detailplaneeringu, millega määratakse Akadeemia tee 30 kinnistule ehitusõigus spordi- ja vabaajakeskuse ehitamiseks, kus võiksid olla ka ujula ja avalik saun. Planeeritava maa-ala suurus on 1,02 hektarit.

«Kaasaegne ujulaga spordikompleks on mustamäelaste ammune unistus. See ettepanek on tehtud kõikidel debattidel, mis Mustamäel on toimunud. Mustamäel praegu tehtav rahvaküsitlus näitab, et suur huvi on ka linnasauna vastu,» ütles linnaosavanem Helle Kalda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles