Tallinna linnavalitsuse suvepäevad läksid maksma 100 000 krooni

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Tallinna linnavalitsuse nädalavahetusel peetud suvepäevade korraldamiseks kulus 100 000 krooni, millest poole tasusid üritusest osa võtnud inimesed.

Linnavalitsuse nõunik Liina Oja ütles BNS-ile, et Karepal toimunud suvepäevadel käis kohal üle 250 inimese, üritus möödus ilusti, ilmad olid head ja laagriplats vastas nõuetele. «Tegime ära kõik ettenähtud tööd ja oleks rohkemgi teinud, kui värv poleks otsa saanud. Värvisime kämpinguid, saagisime tükkideks suure maha murdunud puu, raiusime talvepuid ja seadsime virna,» lausus ta.

Tema sõnul esinesid õhtul suvepäevadel osalejatele Henrik Normann koos Marco Mardnaga ning päevasest ühistegevusest valmis õhtuks ka ringvaate-film.

Suvepäevade eelarve jäi Oja sõnul 100 000 krooni piiresse ning sellest pea pool laekus osavõtumaksust. «Selle eest tasusime toitlustamise,» ütles ta, lisades, et programmi, bussitranspordi ja lavatehnika eest maksis korraldaja MTÜ LiVal Sport.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles