Eesti loodab üleolevate inglaste tiibu kärpida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ja Inglismaa eeldatavad algkoosseisud
Eesti ja Inglismaa eeldatavad algkoosseisud Foto: Pm

E for Easy!»* teatas inglaste tabloidmeedia pärast Inglismaa jalgpallikoondise neljapäevast 5:0 võitu San Marino üle. Sellega viidati tõsiasjale, et inglaste meelest on 2016. aasta EM-valiksarja E-alagrupp nende jaoks liigagi lihtne jalutuskäik. Kahest mängust kaks võitu saanud inglaste järgmine katsumus seisab ees juba homme, kui Lillekülas tuleb neil vastu astuda Eestile. Jalgpalli sünnimaa koondisele on see teine külaskäik Tallinna, võrreldes eelmise korraga on külaliste staaride armee aga üsnagi kokku kuivanud.

Pärast ebaõnnestunud suvist MM-finaalturniiri peaks inglastel olema tõestamissoovi kuhjaga, kuid sealne meedia leiab, et lihtne alagrupp võib neile pigem karuteene teha, kuna suur üleolek vastastest võib tähendada, et olulisteks kohtumisteks ei olda hiljem valmis. «Pärast Šveitsi ja San Marino alistamist ning Eesti, Leedu ja Sloveenia mängude eel tundub Inglismaa teistest nii palju üle olevat, et tähtsateks mängudeks võib niimoodi tekkida liigne enesega rahulolu,» kirjutas Phil McNulty BBC veergudel.

Kui jätta kõrvale inglaste tavapärane virisemine, siis loomulikult ei saa nende puhul kunagi üle ega ümber nende tähtmängijatest, kes kohalikus meedias ohtralt tähelepanu pälvivad. Võrreldes 2007. aastaga on maailmakuulsaid nimesid nende ridades siiski tunduvalt vähem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles