Kahetsus kaotsi läinud olulisest punktist

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ats Purje
Ats Purje Foto: Tairo Lutter

2016. aasta EM-valiksarja avamängus veidikese õnne abil 1:0 Sloveenia alistanud Eesti koondisel jäi neljapäeva õhtul just sellest samast õnnest puudu ning nii jäädi Leedule omakorda alla 0:1.

Mängu saatuse otsustanud hetk leidis aset 76. minutil, kui Eesti koondise väravavaht Sergei Pareiko ei suutnud korralikult püüda Mindaugas Panka pealelööki. Edasi mängis Alo Bärengrub pehmelt Deivydas Matulevičiuse vastu ning kuna Ken Kallaste ja Ilja Antonov ei liikunud oma meestega värava poole kaasa, saigi Artur Kotenko klubikaaslane Saulius Mikoliunas palli peaga võrku lükata.

Pärast kohtumist tunnistas Eesti koondise juhendaja Magnus Pehrsson, et Pareiko koht esiväravavahina ohus ei ole. Teatavasti ei saa Pareiko koduklubis Nižni Novgorodi Volgas mänguaega ning viimati käiski ta enne neljapäeva väljakul septembri alguses, kui Eesti alistas koduväljakul Sloveenia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles