Rekordiline Paunvere väljanäitus pakkus taas mitmekülgset uudistamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oskar Lutsu näidendis «Kapsapea» 
varastab peremees Pliuhkam oma saunanaise Krõõda peenralt kapsapea, et sellega siis väljanäitusele minna ja kiituskiri teenida. Palamusel ei ole aastatega midagi muutunud, kuid nüüd teenis kiituskirja välja OÜ-le 
Tamo Põld kuuluv kapsapea.
Oskar Lutsu näidendis «Kapsapea» varastab peremees Pliuhkam oma saunanaise Krõõda peenralt kapsapea, et sellega siis väljanäitusele minna ja kiituskiri teenida. Palamusel ei ole aastatega midagi muutunud, kuid nüüd teenis kiituskirja välja OÜ-le Tamo Põld kuuluv kapsapea. Foto: Maarja Otsa

Mihklikuu eelviimasel laupäeval peeti Palamusel juba seitsmeteistkümnendat korda suurt Paunvere väljanäitust ja laata, mis purustas kõik varasemad külastajate ja kauplejate rekordid.

Nagu ikka sai lisaks laadakaubale uudistada Palamusel omanäolist köögiviljade väljanäitust. Näiteks pildil olev OÜ-le Tamo Põld kuuluv 11,4 kilogrammine kapsapea teenis välja kiituskirja.

Laadale kohaselt sai kaasa elada ka originaalsetele laadamuusikutele, nende hulgas näiteks ühemeheorkester Ivar Kanarikule, kes oli enda selga sätitanud 34 kilo kaaluva pillikoorma. «Nii saab minustki sajakiloste klubi mees,» naljatas muidu väikest kasvu laadamuusik Kanarik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles