Raju läheb teenitud puhkusele

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peakorraldaja Ott Tõnissaar õnnitleb võidukat Alik Tseikot sõbraliku maadlusvõttega.
Peakorraldaja Ott Tõnissaar õnnitleb võidukat Alik Tseikot sõbraliku maadlusvõttega. Foto: Peeter Langovits

Üks väga tähtis ajajärk Eesti võitlusspordi ajaloos on läbi. 18. oktoobril löödi hingekella juba legendaarseks kasvanud sarjale Raju, mis pakkus aastate jooksul väljundit kohalikele MMA-sportlastele, tõi huvilistele koju kätte tippklassi võitlusspordi ning vabastas loodetavasti paljud eestlased eelarvamustest, mis alaga kaasas on käinud. Peakorraldaja Ott Tõnissaare tööd on võimatu alahinnata, sama võimatu on hukka mõista ka tema otsust liigale punkt panna. Raju järjenumbriga 14 jäi viimaseks. Vähemalt praegu.

Alustati miinusest

Tegu pole siiski Raju surmaga, vaid Tõnissaar kirjeldab olukorda «puhkusena määramata ajaks». Kategoorilist otsust ei tahtnud 29-aastane mees vastu võtta. Peakorraldaja tunnistab, et tema loomuses on olla töösõltlane ja ühel päeval võib ta ehk ka ametisse naasta, kuid mitte niipea. Ühtegi lubadust Tõnissaar ei anna, vaid kavatseb lähiajal leida endale mõistlikuma graafikuga töökoha, mis annaks aega rohkem spordile pühenduda ning ka oma elu elada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles