Tartust kaob 300 prügikasti

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reklaamiga prügikastid ei maksa Tartu linnale midagi, aga linnavalitsus ka ei teeni nendelt. Selliseid prügikaste on linnas 300, kuid märtsis tuleb kõik need maha võtta.
Reklaamiga prügikastid ei maksa Tartu linnale midagi, aga linnavalitsus ka ei teeni nendelt. Selliseid prügikaste on linnas 300, kuid märtsis tuleb kõik need maha võtta. Foto: Margus Ansu

Ametnike slängis seljakotid, tänavapildis reklaampildiga kaheaugulised kandilised kastid elektripostidel on need 300 prügiurni, mida Tartu linnavalitsuse arvates  kevadest enam vaja pole.

Kõnealused prügikastid on Tartu linnas olnud juba 15 aastat. Algul oli neid 181, ajapikku tuli juurde ja praegu on kokku 300. Prügikastid ja nende tühjendamine ei maksa linnale midagi ja ka prügikaste reklaampinnana kasutav ettevõte Clear Channel Estonia ei ole pidanud linnale maksma.

55-liitriste kastide esiküljele saab panna 50 x 70 sentimeetri suuruseid reklaame ja ettevõte tutvustab seda kodulehel väga hea reklaamikanalina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles