Lugejate kirjad

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratsioon: Pm

Eesti Energia ei vaheta õigel ajal poste

Kui Eesti taasiseseisvus, tundsime kõik heameelt, et oleme ometi pääsenud plaanimajanduse küüsist, mis nõukogude ajal oli üks peamisi elu suunajaid. Kuid võta näpust. Ka tänapäeval püütakse seda igandit mõningate süsteemide juures elus hoida. Toon näite Eesti Energiast. See oli aastaid tagasi, kui Järvakandi Papli tänava elanikud avastasid, et üks elektripostidest, mille küljes oli ka tänavavalgustus, on täiesti mädanenud ja vajab väljavahetamist. Sellest teatati Eesti Energiale. Sealt tulidki spetsialistid kohale, kes elanike suureks üllatuseks teatasid, et selle posti vahetamise tähtaeg on 2014. aasta märtsis ja enne seda ei vahetata. Aastad möödusid. Vahepeal oli samasse mädaseisu jõudnud ka sellest postist järgmine Kase tänava nurgal. Ka selle posti küljes oli kunagi tänavavalgusti. Tulemus on see, et tänavalõik on täiesti kottpime.

Elanikel ei jäänud muud üle, kui pöörduda vallavanema poole, et tema Eesti Energiaga ühendust võtaks ja postid saaksid vahetatud. Pealegi, alguses lubatud tähtaeg 2014. aasta märts on juba ammugi möödunud ja 2015. aasta koputab juba uksele. Eesti Energia teatas vastuses vallavanemale, et kahjuks ei saa nad niipea seda tööd ette võtta, sest järjekorrad on niivõrd pikad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles