Kas Ülemiste keskus juba laguneb?

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste keskus
Ülemiste keskus Foto: Oleg Hartsenko

Nädalavahetusel kaubanduskeskust külastanud inimesed märkasid mitmel pool tagurpidi pööratud põrandaplaate ning tõkkeid, mille otsa mitmed komistasid. Ülemiste keskuse sõnul on tegemist plaanipärase tööga, mitte remondiga.

Ülemiste keskuse direktori Guido Pärnitsa sõnul põrand ei lagune. «Kuna keskus on loodustemaatikaga seotud, siis disaini mõttes vahetame välja mõningad põrandaplaadid, millele on graveeritud lehe, kivi ja päikese pildid. Kui enne olid seal tavalised plaadid, siis nüüd vahetame need graveeringuga plaatide vastu välja. Me lihtsalt ei jõudnud seda varem teha,» sõnas Pärnits.

«Mõistame, et tähistus oli natuke halb, oleksime pidanud sinna torbikud panema. Torbikud oleks paremini silma torganud. Nägin oma silmaga, kuidas üks naisterahvas koperdas,» kommenteeris Pärnits kehva märgistatust.

Pärnitsa sõnul ei ole põranda näol tegemist ehitusliku möödalaskmisega ning põranda libedus oli üksnes ehitusjärgne probleem. «Põranda libedus oli aktuaalne seetõttu, et ehituse ajal oli palju mikrotolmu, tekkis koroonalauaefekt. Praegu põrandal enam ehitustolmu ei ole ning põrandad on vähem libedad,» leidis Guido Pärnits.

Ülemiste keskuse direktori sõnul on plaatide vahetamine lähipäevade küsimus ning tulevikus püütakse probleemseid kohti paremini märgistada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles