Ränga hinnaga saadud üliväärtuslik võit

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanameister Kriisa (palliga) tegi eile Rocki särgis suurepärase mängu, kui ta kogus 19 punkti, kuus lauapalli, neli resultatiivset söötu ja tegi kolm vaheltlõiget.
Vanameister Kriisa (palliga) tegi eile Rocki särgis suurepärase mängu, kui ta kogus 19 punkti, kuus lauapalli, neli resultatiivset söötu ja tegi kolm vaheltlõiget. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Rocki korvpallimeeskond avas kõikide probleemide kiuste eurosarjas võiduarve.

Ma ei taha küll midagi ära sõnuda ja rääkida, et nüüd nii jääbki, kuid täna oli tõesti hea mängida!» sõnas Tartu Rocki tugitala Janar Talts. Probleemidest pungil hooaja alguse taustal mõjus eile EuroChallenege’i sarjas Bulgaaria viimase kümnendi parima klubi Sofia Luk­oil Academicu alistamine tervendava palsamina. Mis aga peamine – vähemalt sellel õhtul nägid Tartu Ülikooli spordihoonesse kogunenud pealtvaatajad just sellist meeskonda, nagu nad ilmselt ihkavad.

71:59 võidu taga oli suur võitlus ja tõeliselt hingestatud mäng. «Meie jaoks oli kõige tähtsam võita. Siiani oli kõik jube raske, nüüd on aga hea edasi minna,» rääkis Talts. Eile 33 minutit rassinud Gert Dorbek lisas: «Arvan, et see võit võis meid senisest painest vabastada. Võitlesime iga palli pärast ja vähemalt 37 minutit mängisime ka väga head kaitset. Kui aga kaitses saad hästi hakkama, pole hullu ka sellest, kui rünnakul mööda viskad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles