Karu toob abivajajaile lastele tuge

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karuga pildile jäänud Alari ja Aime Ilves ütlesid, et õnneks on nende lapselapsed terved, ning just tervist soovisid nad kõigile.
Karuga pildile jäänud Alari ja Aime Ilves ütlesid, et õnneks on nende lapselapsed terved, ning just tervist soovisid nad kõigile. Foto: Kristjan Teedema

Tartu ülikooli kliinikumi lastefondi juht Sandra Liiv tuleb kokkulepitud paika suure kollase karuga. See on ta isiklik kaisukaru, mille kallim kinkis umbes viis aastat tagasi. Karul nime ei ole, on lihtsalt karu.

Homme liigub Sandra Liiv selle karuga ringi terve päeva. Ka siis, kui viibib lastefondi tegevjuhina töökohtumistel või kui kõnnib tänaval.

Sandra Liiv annab sel viisil märku, et käes on kliinikumi lastefondi 14. sünnipäev ning et kui keegi soovib sellest päevast välja teha ja omalt poolt kaasa aidata annetuste paremale saabumisele, siis tuleb tal teha endast koos karuga pilt ja saata see lastefondi Facebooki lehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles