Koondise kolme punkti kohustus

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondis läheb tänasele mängule vastu hea emotsiooniga. Pildil mängijad tähistamas Konstantin Vassiljevi väravat Norra vastu.
Eesti koondis läheb tänasele mängule vastu hea emotsiooniga. Pildil mängijad tähistamas Konstantin Vassiljevi väravat Norra vastu. Foto: SCANPIX

2016. aasta EM-valiksarja ilusa võiduga Sloveenia üle alustanud Eesti vajab pärast kahte kaotust tabeliseisu parandamiseks kolme punkti ning tänane matš San Marinoga on kindlasti koht, kust tuleb võit hankida, et jätkata liikumist seatud eesmärgi ehk EM-pileti poole.

Eestlaste tänase mängu peaproov lõppes mäletatavasti edukalt, kolmapäeval alistati 1:0 Norra. Selle mängu eesmärk oli peatreener Magnus Pehrssoni sõnul harjutada ründamist, ja kui seda saigi tehtud, siis täna tuleb vastaste väravat ohustada veelgi rohkem. «Midagi saime kindlasti ära proovida. Siiski tuleb kohtumine San Marinoga hoopis teistsugune, palju mehi on ühel väljakupoolel. Väravad tuleb siiski ära lüüa,» vaatas poolkaitsja Konstantin Vassiljev tänasele mängule ette.

«Mängud tulevad kindlasti väga erinevad, kuna seekord peamegi meie olema ründav meeskond. Ka Norra vastu suutsime tekitada mõned päris head võimalused, peame olema siiski veel teravamad,» lisas kolmapäeval sarnaselt Vassiljeviga vaid esimese poolaja mänginud Sergei Zenjov. «Võib öelda, et olen korralikus vormis. Peatreener otsustas, et norralastega mängin ühe poolaja, et olla järgmiseks matšiks valmis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles