Alar Tamming otsib, mis on elus tähtis

Sirje Niitra
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Tamming
Alar Tamming Foto: Liis Treimann

Eesti esimese valuutavahetusfirma abil endale Eesti rikaste edetabelis kõrge koha kindlustanud Alar Tamming ei taha rahast ega kullast eriti rääkida, sest nüüd paeluvad teda hoopis muud, palju vaimsemad teemad.

Kui Tavidi kontorihoone ees Tallinna kesklinnas Aia tänaval fotograafiga autosid uurime, tabamaks firma suuromaniku Alar Tammingu oma, jääme kimpu. Ega’s ometi see uhke Ferrari? Ei, kindlasti pole ta nii edev, nii et pigem mõni soliidne ja praktiline maastur, avaldan arvamust. Sest tean, et välisele eelistab mees juba mõnda aega sisemisi väärtusi.

Tegelikult saabub Tamming kohtumispaika jalgsi, meenutades oma punaste teksade, sportliku jope ja ümmarguste prillidega pigem mõnd kunstnikku kui tõsist ettevõtjat. Ta ei taha ka, et pildistaksime teda kontoris kulla keskel, sest ütleb, et Tavex – nii kõlab Tavidi rahvusvaheline nimi – hõlmab tema ajast väga väikese osa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles