Spordi lühiuudised

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Jalgpallis juhtub igasuguseid asju ja kõik võib kiiresti muutuda. Barcelonas aset leidvad sündmused muudavad asja veel keerulisemaks.

Jalgpallur Lionel Messi vihjas, et võib Barcelonast lahkuda

KORVPALL

Nurgeri klubi teenis teise võidu

Eesti korvpalli noortekoondislase Rauno Nurgeri (pildil) koduklubi Wichita State sai tugevas NCAA üliõpilassarjas teise järjestikuse võidu, kui teisipäeval võideti koduplatsil 71:56 (29:22) Memphis. Meeskonna uustulnuk Nurger pääses seekord väljakule kõigest seitsmeks minutiks, mille jooksul ta pealeviskeni ei jõudnud, küll aga võttis kaks lauapalli ja tegi neli viga.

47 kaugviset viskas Sassari korvpallimeeskond ühes mängus. Tegemist Itaalia kõrgliiga rekordiga.

VORMEL-1

Bianchi toodi koomast välja

Tänavusel vormel-1 Jaapani GP-l raske avarii teinud prantslane Jules Bianchi (pildil) toodi kunstlikust koomast välja, kuid tema seisund on endiselt kriitiline.

«Pea seitse nädalat pärast Suzuka ringrajal juhtunud õnnetust saame teatada, et Jules on astunud tähtsa sammu,» seisis perekonna avalduses. «Jules ei ole enam kunstlikus koomas, kuid ta on endiselt teadvuseta. Ta hingab iseseisvalt ning seisund on stabiilne, kuigi seda nimetatakse endiselt kriitiliseks. Ravi jõuab nüüd uude faasi, mille peamine eesmärk on parandada tema aju funktsioone.» Bianchi tegi raske avarii 5. oktoobril, kui sõitis otsa rajatraktorile.

KORVPALL

Valgale ja Pärnule valus kaotus

Korvpalli Balti liigas käisid eile väljakul kolm Eesti meeskonda, kes kõik pidid leppima kaotusega. Valga meeskond sõitis külla Valmierale ning punkt-punkti-mängus said otsustavaks viimased minutid, mil Valmiera näitas kindlamat mängu ja võttis 71:68 võidu. Valgalaste resultatiivseimaks tõusis Jurijs Aleksejevs, kelle arvele jäi 19 punkti ja 17 lauapalli. Pärnu mängis samal ajal võõral väljakul Riia Baronsiga. Kuigi suure osa mänguajast pärnakad juhtisid, oli lõpus rohkem õnne lätlastel. Kristaps Valtersi kaks sekundit enne lõppu tabatud kaugvise tõi Baronsile 81:78 võidu. Pärnakate poolelt tegi võimsa esituse Ronaldas Rutkauskas, kes viskas 37 punkti ja võttis 11 lauapalli. TLÜ/Kalev jäi Leedus kindlalt 74:92 alla Prienaile.

Grosjean jätkab Lotuses

Lotuse vormel-1 meeskond teatas, et järgmisel hooajal on nende sõitjad Pastor Maldonado ja Romain Grosjean. Seega jätkatakse samas koosseisus nagu tänavu. Maldonadoga jõuti lepingupikenduseni juba suvel, kuid samal ajal liikus erinevaid kuulujutte Grosjeani kohta, keda seostati näiteks McLareniga.

Pašutin tagasi Kaasanis

Venemaa korvpalliklubi Kaasani Uniks määras senise peatreeneri Argiris Pedoulakise asemele meeskonna uueks juhendajaks Jevgeni Pašutini. 2011. aastal Uniksi EuroCupi võitjaks viinud Pašutin on juhendanud ka Venemaa koondist, Peterburi Spartakit, Moskva CSKAd ja Krasnodari Lokomotiv-Kubani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles