Pargi tänava remont jääb pooleli

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ligi 350 meetri pikkuse Pargi tänava sõiduteest on laias laastus pool kaetud klompkiviga. Töömehed seal sellel aastal edasi enam kive ei lao.
Ligi 350 meetri pikkuse Pargi tänava sõiduteest on laias laastus pool kaetud klompkiviga. Töömehed seal sellel aastal edasi enam kive ei lao. Foto: Kristjan Teedema

Suve hakul remonti läinud Pargi tänaval on ikka mõlemas otsas liiklemist keelavad märgid. Need võivad varsti küll kaduda, kuid tööd ei lõpe veel niipea, mõni päev tagasi otsustas linnavalitsus lõpetada lepingu Par­gi tänava rekonstrueerijaga.

«Pidasime õigeks talveks remondi katkestada, sest tööd sõltuksid siis ilmast ja kohalike elanike liiklemine oleks rohkem häiritud,» selgitas Tartu abilinnapea Valvo Semilarski.

Ta lisas, et kuigi linnavalitsus lõpetas töövõtulepingu Pargi tänava põhjalikku remonti teinud osaühinguga Põdra Maja, pole ettevõte milleski süüdi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles