Aasta kultuuriteo tegi Annely Köster

Helena Tamm
, vabakutseline kultuuriajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haapsalu kultuurikeskuses kuulutati reede õhtul välja kultuuriauhind Aasta Kultuuritegu, mille pälvis rahvusvahelise noortekunsti triennaali Eksperimenta! eestvedaja Annely Köster.
Haapsalu kultuurikeskuses kuulutati reede õhtul välja kultuuriauhind Aasta Kultuuritegu, mille pälvis rahvusvahelise noortekunsti triennaali Eksperimenta! eestvedaja Annely Köster. Foto: Jaanus Lensment

Kultuuri Tegu on Eesti Kultuuri Koja poolt ellukutsutud auhind, mille eesmärk on tunnustada meie seas tegutsevaid inimesi ja kooslusi, kelle ettevõtmised on teisi inspireerivad, tulevikku vaatavad ning mis seni ei ole veel laia avalikkuse ees väärilist tähelepanu leidnud. Esimese Kultuuri Teo auhinna pälvis Annely Köster (45) koolinoorte kaasaegse kunsti triennaali Eksperimenta! korraldamise eest.

Esiteks, palju, palju õnne! Kui oluline see auhind teie jaoks on?

Kuna tegemist on esimest korda väljaantava kolleegipreemiaga, siis on see kultuurivaldkonnas täna üks olulisemaid auhindu. Tegemist on väga suure tunnustusega, sest selle taga on inimesed, kes tegutsevad minuga samal kultuuriväljal, aga erinevates valdkondades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles