Aednikud näitavad oma hobisid

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kalev Saar

Üllatuslikult polegi Tartu ülikooli botaanikaaia uus näitus seotud taimedega. Seekord on Tartu ja ka Tallinna botaanikaaias kasvavate taimede eest hoolitsevad inimesed üles seadnud hoopis käsitöönäituse.

Elu pole ainult töö, selle kõrvalt jätkub aega ka hobideks, kinnitasid Tartu ülikooli botaanikaaia administraator Lilia Murs (vasakult) ning aednikud Annela Nõmmik, Astrid Lepik, Kristine Fenske ja Indrek Purdeots. Peale nende leiavad kudumiseks, heegeldamiseks, tikkimiseks või näiteks keraamika tegemiseks aega veel kuraditosin Tartu ja Tallinna botaanikaaia töötajat, kes on näitusele toonud üle saja omavalmistatud eseme.

«Oleme selle näitusega ka ise üksteise kohta palju rohkem teada saanud,» märkis Annela Nõmmela. «Tööl räägime omavahel ju enamasti vaid taimedest, muud elu meil nagu polekski,» lisas Astrid Lepik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles