Ülevaade: vaata, mida plaanitakse lähiaastatel Põhja-Tallinnasse ehitada!

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Tallinna arengukavas märgitud olulised investeeriungud
Põhja-Tallinna arengukavas märgitud olulised investeeriungud Foto: Kuvatõmmis / maps.google.ee

Põhja-Tallinna linnaosa arengukava 2014-2018 annab ülevaate, milliseid investeeringuid kavatseb linn järgneval neljal aastal piirkonda teha. Prognoositavate tegevustena nähakse arengukavas linnaosasse veepargi ehitamist, spordikompleksi rajamist ning mitmesuguseid väiksemaid arendusi. Vaata kaardilt!

Lisaks laiamahulistele ehitus- ja rekonstrueerimistöödele hoonestuse valdkonnas planeeritakse pikemas perspektiivis ka mitmete tänavate kapitaalremonti. Olulisemate tänavatena on märgitud: Telliskivi, Amburi, Tehnika, Soo, Rukki, Vana-Kalamaja ja Suur-Patarei tänav.

Parkidest ootavad värskendust eelkõige Koplis asuvad Kase ja Süsta park. Terviseradasid plaanitakse arendada Paljassaare poolsaarel ja Merimetsas.

Põhja-Tallinna arengukava tegevuskava aastateks 2014−2018 lähtub Tallinna arengukavas 2009–2027 seatud linna arengu peaeesmärkidest, linnaosa arenguvisioonist 2030, linnaosa arengusuundadest ja nende elluviimise strateegilistest valikutest ning võtab arvesse Tallinna linna valdkondlikke arengustrateegiaid ja -kavasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles