Peakirurg: Groznõis haavata saanud sõdurite seisund pole eluohtlik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirjandusmaja Groznõis pärast lahtiste leekide kustumist.
Ajakirjandusmaja Groznõis pärast lahtiste leekide kustumist. Foto: SCANPIX

Tšetšeeni Vabariigi pealinnas Groznõis eile läbi viidud erioperatsioonis haavata saanud korrakaitsejõudude töötajate seisund pole eluohtlik.

«Praeguse seisuga on kõigi patsientide tervislik seisund stabiilne. Mitte ühegi haavatu elu ohus ei ole,» kinnitas siseministeeriumi peakirurg Vladislav Zubritski telekanalile Rossija24.

Grupp relvastatud isikuid ründas ööl vastu 4. detsembrit liikluspolitseinike kontrollpunkti Groznõi kesklinnas. Pärast seda varjus osa neist ajakirjandusmajja ja kesklinnas asuvasse 20. kooli hoonesse.         

Vene Föderatsiooni Riiklik terroritõrjekomitee (NAK) teatel hävitati erioperatsiooni ajal kümmekond mässulist. Lisaks hukkus kümme korrakaitsejõudude töötajat, 28 sai haavata.

Erinevatest paikadest Groznõis, kus illegaalse jõugu liikmed end varjasid, leiti relvaarsenale ja enam kui 20 lõhkeseadeldist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles