Ossinovski teod on rahast väärtuslikumad

Tuuli Koch
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Saar.
Indrek Saar. Foto: Toomas Tatar / Postimees

Indrek Saar kinnitab, et Jevgeni Ossinovski suurim väärtus on tema teod haridusministri ja riigikogu liikmena. Need on erakonnale palju kasulikumad kui tema isa annetused.

Millest teie valuline reaktsioon, kui eilses Postimehes sotside rahaasjadest kirjutati? Kas sotsid ei tervita seda, kui avatakse teie suuremate rahastajate tausta?

See on absoluutselt teretulnud. Aga see konkreetne lugu polnud ajakirjandus, vaid poliitika. Ja sellele tuleb vastureaktsioon.

Aga mis puudutab rahaasju, siis see, et nendes oleks midagi kahtlast, on äärmiselt ebaloogiline. Kui Oleg Ossinovski raha päritolu oleks kuidagi kahtlane, siis otsiks ta poliitikasse jõudmiseks kõverteid. Siis ei tuleks toetus ametliku annetusena, vaid tuleks otsida ämma kappe ja kilekotte. Teiseks oleks Eesti julgeolekuorganid juba ammu reageerinud, kui raha päritolu oleks hämar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles