Tallinna lennujaama kahemiljones reisija on pisike Alexander

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Lennujaama kahe miljones reisija. Pildil Silver Saar, Ljudmilla ja seitsmekuune Alexander.
Tallinna Lennujaama kahe miljones reisija. Pildil Silver Saar, Ljudmilla ja seitsmekuune Alexander. Foto: Jaanus Lensment

Eile ületas Tallinna lennujaama ajaloos reisijate aastane arv teist korda kahe miljoni piiri – tänavuseks kahemiljonendaks reisija osutus seitsmekuune Alexander Saar (pildil isa süles), kes saabus oma vanemate Ljudmilla ja Silver Saarega lennujaama pärastlõunase EasyJeti lennuga Londonist, kus pere oli käinud sõpradel külas jõule tähistamas. «See tuli muidugi üllatusena,» ütles pereisa Silver Saar lennujaama pagasialast väljudes.

Perekonda tervitas lennujaama terminaliteenuste osakonna juhataja Asko Kivinuk, kes andis neile üle kaks Tallinna lennujaama äriklassi ootesaali priipääset, lennujaama logoga villased sokid ning tunnistuse selle kohta, et tegemist on kahemiljonenda reisijaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles