Merle Palmiste: meil on Cändy Käbiga sarnane huumorimeel

Verni Leivak
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rollis: Merle Palmiste uus tegelaskuju Cändy Käbi
Rollis: Merle Palmiste uus tegelaskuju Cändy Käbi Foto: Annela Samuel

Eesti Draamateatri näitleja Merle Palmiste võttis vastu väljakutse astuda kolm korda kuus öösiti publiku ette püstijalateatri monokomöödias, milles ta kehastab Cändy Käbi. Iseteadlikku daami, kes unistab abiellumisest geiga.

Tallinna kesklinnas jaanuari esimesel ööl avatud geisõbralikus ööklubis W naerutab külastajaid Cändy Käbi – elukogenud ja iseteadlik daam, keda kehastab alati glamuurne Merle Palmiste.

Kumb see Cändy Käbi rohkem on, kas tänapäeva polkovniku lesk või Elisabeth Jõhvi?

Nagu ta ise ütleb, siis inimese nimi ütleb tema kohta väga palju. Ja tundub, et ütlebki! Aga mis polkovniku lesk või Elisabeth Jõhvi, tema tahaks olla ikka Elizabeth Taylor või Liza Minnelli! Välja kukub aga lihtsalt Cändy Käbi – lihtne eesti naine, kellel on geikultuurist, trendidest ja üleüldse elust väga pikantne ja äraspidine arusaam.

Kes siis ei oleks kohanud inimest, kes üritab endast peenemat muljet jätta ja see näib pisut koomilisena? Cändy just selline ongi, aga samas on ta väga enesekindel ja arvab näiteks, et pärast viit luhtunud abielu oleks õige aeg endale hoopis geimees võtta. Sest tal on ju geidega nii sarnased huvid – kallid brändid, šoppamine ja kohvikutes hängimine.

Cändy on naine, kes on enda meelest küll väga avatud ja tolerantne, kuid ega tal nüüd kõigest väga õige arusaam ka ei ole. Ja see muudabki tegelaskuju naljakaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles