Muuga lahes tõusis laevas gaaside kontsentratsioon lubatust kõrgemaks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Muuga sadamale
Vaade Muuga sadamale Foto: Peeter Langovits

Muuga lahes ankrus oleva prügi vedava kaubalaeva trümmis tõusis reedel gaaside kontsentratsioon lubatust kõrgemaks, aluse tuulutamist julgestas Eesti piirivalvelaev.

Politsei- ja piirivalveamet (PPA) sai reedel teate, et Muuga lahes on Hollandi lipu all sõitva laeva Lady Menna trümmis gaaside kontsentratsioon normist kõrgem, ütles BNSile PPA pressiesindaja Ilmar Kahro. Laev seisis ankrus ning ootas sadamasse pääsemist.

Kahro sõnul saatis PPA piirkonda julgestama piirivalvelaeva Kindral Kurvits. «Prügilaeva meeskond ventileeris ise trümmid ning laev suundub peagi sadamasse,» sõnas Kahro esmaspäeval.

«Lisaks harjutas PPA lennusalga helikopter Muuga lahes laupäeval meeskonnaliikmete vintsimist Kindral Kurvitsalt. Tegu oli planeeritud harjutusega ning see ei olnud prügi vedanud laeva juhtumiga seotud,» selgitas Kahro.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles