Tartu linn toetab Mariupoli haiglaid

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See foto on tehtud Mariupolis 25. jaanuaril. Inimesed on pärast eelmisel päeval aset leidnud raketirünnakut kogunenud suurde telki võileibu sööma ja teed jooma.
See foto on tehtud Mariupolis 25. jaanuaril. Inimesed on pärast eelmisel päeval aset leidnud raketirünnakut kogunenud suurde telki võileibu sööma ja teed jooma. Foto: TASS/Scanpix

Tartu linnavalitsus eraldas eile 10 000 eurot Ukraina sadamalinna Mariupoli haiglate toetuseks ning sõjapiirkonnas elavatele inimestele toiduabi andmiseks.

Mariupol asub rindejoone läheduses ning kuna rünnakud ka linna tsiviilelanikkonnale on sagenenud, on haiglates ravimid otsakorral ja abi otsitakse väljastpoolt.

Tartu linnapea Urmas Klaas ütles, et otsus toetada Mariupoli haiglaid ei sündinud eile, vaid juba eelmise nädala lõpul asusid nad otsima võimalusi, kuidas ja kelle kaudu raketirünnaku alla sattunud Mariupoli inimesi aidata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles