Tallinna noorteühingud saavad toetust

Kristel Trell
, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorteühing Avatud Vabariik
Noorteühing Avatud Vabariik Foto: Postimees.ee

Tallinnas tegutsevatel noorteühingutel on kuni 31. märtsini võimalik esitada taotlusi äriruumi majandamiskulude toetuse saamiseks.

Toetuse eesmärk on toetada Tallinna haldusterritooriumil tegutsevaid noorteühinguid äriruumide majandamiskulude tasumisel, võimaldamaks noorteühingutel tööd paremini korraldada  ja organisatsiooni arendada.

Toetust on õigus taotleda Tallinna haldusterritooriumil tegutsevatel noorteühingutel, kellel on vähemalt 60 liiget ja kelle põhitegevus on noorsootöö korraldamine ja arendamine ning kelle pakutavad tegevused on mitmekesised ja tegevus toetab noorte osalust, omaalgatust ja kaasarääkimist ühiskonnas.

Esitatavale taotlusele tuleb lisada järgnevad dokumendid:  taotleja liikmete vormikohane nimekiri ja liikmete andmed; dokumendi koopia, mis tõendab taotleja omandi- või kasutusõigust taotluses nimetatud äriruumi suhtes; tegevuskava, milles nimetatakse taotleja jooksva ja järgmise aasta eesmärgid, tegevused ja oodatavad tulemused ning tegevuse ajakava. Taotlused tuleb esitada Tallinna Spordi- ja Noorsooametile.

Täpsem teave toetuse taotlemise tingimuste ja vormide kohta on Tallinna veebilehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles