Barbi Pilvre: meie nõudmisel kirjutatakse eelarve lahti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barbi Pilvre
Barbi Pilvre Foto: Pm

Sotsiaaldemokraatide erakonda kuuluv Barbi Pilvre ütles tänases Raadio 2 saates «Olukorrast riigis», et tänu sotside nõudmisele kirjutatakse jaanuaris põhjalikumalt lahti Tallinna linnaeelarve.

Keskerakond esitas menetlusse linnaeelarve, mis sai müügimaksu tõttu valmis pretsedenditult vara ja sisaldas rekordiliselt vähe detaile, kuid ometi toetasid sotsid selle vastu võtmist.

Anvar Samosti sõnul on ta ajakirjanikuna mitmeid eelarveid lugenud ning nii lühidat ja pealiskaudset paberit pole ta varem näinud. Lisaks rõhutas ta, et linnajuhid poleks pidanud udutama ja tulnuks konkreetselt öelda, miks eelarvet niimoodi kokku pandi, sest nendest põhjustest saanuks iga inimene aru.

«Volikogu käitus kummitemplina ja ma usun, et seal polnud vahet, kas poolt hääletanud kuulusid Keskerakonda või sotsidesse – informatsiooni oli neil eelarve kohta väga vähe,» nentis Samost.

Sotside liige ja Pirita halduskogu esimees Barbi Pilvre väitis samas, et eelarvet kirjutati enne vastu võtmist rohkem lahti ja uue aasta alguses esitatakse volikogule kinnitamiseks veelgi detailsem eelarve.

«See oli sotside nõudmisel,» väitis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles