Ida-Viru aktivist Andres Valme on teadmata kadunud

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Valme
Andres Valme Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Ida-Virumaa kodanikuaktivist ja mittetulundusühingu Eesti Sõjamemoriaal esimees Andres Valme on alates möödunud nädalast teadmata kadunud.

Praegu on alust arvata, et 51-aastane Valme viibib Vene Föderatsiooni territooriumil. Mehe kadumisest andis teada tema endine abikaasa Jelena Valme.

«Laupäeval, 14. märtsil kell 20.50 Eesti aja järgi ületas ta Eesti-Vene piiri ning pärast seda ei ole õnnestunud temaga ühendust saada. Tema telefonid ei vasta ja internetti ta ei ilmu. Jaanilinna politseil ei ole tema asukohast esialgu midagi teada. Minu andmetel ei kavatsenud ta üldse Venemaale minna ning laupäeva õhtul pidi ta sõitma Narvast Kabelimetsa tallu. Sel päeval, 14. märtsil töötas ta Siivertsi kalmistul ning suundus Venemaale samas riietuses, millega töötas, võtmata asju kaasa,» kirjutas Jelena Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles