Elite kliinik suleb sünnitusosakonna

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kliiniku juht Andrei Sõritsa ütleb, et rist on peal sünnitusosakonnal, aga mitte kliinikul. Viimane beebi sündis selles roosas toas tänavu 19. märtsil. Sünnitaja oli pärit Valgamaalt. Elite jätkab tööd väga paljudel teistel erialadel.
Kliiniku juht Andrei Sõritsa ütleb, et rist on peal sünnitusosakonnal, aga mitte kliinikul. Viimane beebi sündis selles roosas toas tänavu 19. märtsil. Sünnitaja oli pärit Valgamaalt. Elite jätkab tööd väga paljudel teistel erialadel. Foto: Margus Ansu

Kolmteist aastat sünnitusabi pakkunud erakliinik Elite lõpetab homsest sünnitajate vastuvõtmise. Ka nende, kes oleksid valmis teenuse eest täielikult ise maksma.

«Edaspidi kontsentreerume eriarstiabis ambulatoorsele tööle ja operatsioonidele naistehaiguste valdkonnas, viljatusravile ja kunstlikule viljastamisele, androloogiale-uroloogiale, ultrahelidiagnostikale ja veel tervele reale erialahaigustele,» rääkis Andrei Sõritsa. Ta ei ole enda sõnul isegi mitte enam kurb, vaid hingab kergendatult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles