Järg on eelkäijate vääriline

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dom Torettol (Vin Diesel) ja Deckard Shawl (Jason Statham) on probleem – parim viis selle lahendamiseks on autode laupkokkupõrge.
Dom Torettol (Vin Diesel) ja Deckard Shawl (Jason Statham) on probleem – parim viis selle lahendamiseks on autode laupkokkupõrge. Foto: outnow.ch

«Kiirete ja vihaste» frantsiisi viimane väljalase on suurem, lärmakam, kiirem ja tobedam kui ükski varasem. Täiesti absurdne, kui edukaks saab seeria filme ainult sellest, kuidas karmid mehed ja kaunid naised kallite autodega ringi kihutavad ja neid katki teevad.

Seitsmes film on selles suhtes saavutanud seeria apoteoosi. Sisu on järjest vähemaks jäänud. Tegelikult võib ligi 2,5-tunnise filmi kokku võtta kahe lausega: Deckard Shaw (Jason Statham) tahab Dom Toretto (Vin Diesel) kambale kätte maksta, et nood tema väikevennale liiga tegid. Domi naine Letty (Michelle Rodriguez) leiab taas oma kadunud mälu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles