Töö tegi riigikogulastele rõõmu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu IX koosseisu VIII istungjärgu avaistung.
Riigikogu IX koosseisu VIII istungjärgu avaistung. Foto: Toomas Huik

Postimees.ee soovis teada, mida peavad riigikogulased oma isiklikus elus tänavuseks suurimaks saavutuseks, ja mitu riigikogulast tõstsid esile tööl tehtu – seda nii riigikogus kui ka mujal.

Postimees saatis eelmisel nädalal kõigile 101 riigikogu liikmele e-kirja, uurimaks, mis oli tänavu nende isikliku elu olulisim saavutus. Aega sellele küsimustele vastamiseks leidsid 57 saadikut. Lembit Kaljuvee (Keskerakond) vastas, et ta sooviks vastata, kuid talle ei sobinud formaat. Riigikogulaste vastused ilmuvad vastajate tähestikulises järjekorras.

Robert Antropov (Reformierakond)

Püüdsin aasta jooksul olla aktiivne RKs sõnavõtudega ja õiguskomisjoni seaduseelnõude menetlemisel (tööstatistika ja - tulemused on päris head).

Ene Ergma (Isamaa ja Res Publica Liit)

Pean siiski kõige tähtsamaks Eesti Kosmose töögrupi ja Riigikogu Kosmoseuuringute toetusrühma juhina pean väga tähtsaks Euroopa kosmoseagentuuri ja Eesti vahelise koostööleppe allkirjastamist, mis annab võimaluse kaheteistkümne Eesti arengut kindlasti positiivselt mõjutava projekti käivitamiseks.

Mart Jüssi (Eestimaa Rohelised)

Ees ootavate suursaavutuste kiitmine tundub küll kohatu. No nii tubli ma ka ei ole. Aga üks suur kivi on vaja mäkke veeretada ja kui see sinna ka pidama jääb on kaks kümnendit meredel looduseuuringutele kulutatud aastat asja ette läinud.

Hannes Rumm  (Sotsiaaldemokraatlik Erakond)

Loodetavasti on saavutus veel ees, kui riigikogus võtab pärast aasta-pikkust tööd vastu võlgade ümberkujundamise seaduse, mis on ühena vähestest eranditest mitte valitsuses, vaid Riigikogus sündinud tuumakas eelnõu. See seadus pakub abi neile tuhandetele peredele, kes on masu tõttu hädas eluasemelaenude tasumisega ning jäänud seni ilma riigi toest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles