Linnu teel on veeavarii tõttu liiklus häiritud

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veeavarii.
Veeavarii. Foto: Aleksander Koppel

Tallinnas Linnu teel on juhtunud veeavarii, mille likvideerimiseks tuleb liiklusele sulgeda Linnu tee – Kaarna tänava vaheline lõik majade 96 ja 98 vahel.

Tegemist on Linnu teel asuva teelõiguga, mis jääb Sõpruse puiestee ja Mustamäe tee vahele. Kuna tegemist on võrdlemisi kitsa teelõiguga, võib veeavarii likvideerimine tekitada liikluses seisakuid. «Soovitame võimalusel valida liiklemiseks teine marsruut. Läbisõit on võimalik ümberkaudsete tänavate kaudu,» ütles Tallinna Vee kommunikatsioonijuht Mariliis Mia Topp.

«Teelõik suletakse täna ning avatakse liiklusele esimesel võimalusel. Anname selle kohta täiendavat infot esimesel võimalusel. AS Tallinna Vesi vabandab väga avarii likvideerimisega kaasnevate ebameeldivuste pärast,» lisas ta.

Transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa teatas sündmuskohalt olukorda hinnates, et veetorustiku remont kestab vähemalt täna südaööni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles