Lääne kaitseringkonna uus ülem on major Margus Rebane

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Rebane.
Margus Rebane. Foto: Kaitseväe peastaap

Alates sellest nädalast on Lääne kaitseringkonna ülem major Margus Rebane.

Major Rebane teenib kaitseväes 1992.  aastast, alates 1991.aastast on ta Kaitseliidu liige, vahendas kaitseväe peastaabi pressiesindaja.

Ta on teeninud kaitseväe lahingukooli, Kaitseliidu, Kuperjanovi üksik-jalaväepataljoni, Põhja üksik-jalaväekompanii, Pärnu jalaväepataljoni, kaitseväe peastaabi ning 1. jalaväebrigaadi juhtivatel ametikohtadel.

Major Margus Rebane on Lääne kaitseringkonnas, eriti Pärnumaal kaitsetahte pühendunud arendaja. 2006. aastal valiti ta oma teenete eest Pärnu aasta meheks.

Teda on autasustatud kaitseväe teenetemärgi, Kaitseliidu Valgeristi ning maaväe kuld- ja hõberistiga. Major Rebane on abielus, tütre ja kahe poja isa.

Senine Lääne kaitseringkonna ülem kolonel Jüri Järveläinen on alates sellest nädalast määratud kaitseväe peainspektoriks. Major Rebase asemel asus 1. jalaväebrigaadi staabiülema ametikohale kolonelleitnant Toomas Möls.

Lääne kaitseringkond hõlmab Pärnu, Lääne ja Saare maakonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles