Tallinn kavandab tänavapuhastuse kuludeks 165 miljonit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumekoristus.
Lumekoristus. Foto: Peeter Langovits.

Tallinna 2011. aasta eelarve järgi on  tänavate puhastamise ning lume- ja libedusetõrjetöödeks kavandatud  165 miljonit krooni. Linnavalitsuse kinnitusel on sama summa selleks otstarbeks ka tänavuses eelarves.

«Arvestades möödunud talve kogemust talihooldustööde korraldamisel, mil mahasadanud lume hulk ületas kõikide varasemate aastate rekordid, ei ole kahtlust, et linnaeelarves järgmiseks aastaks kavandatud rahalised vahendid võimaldavad tagada nõuetekohase suve- ja talihooldusteenuse,» ütles Tallinna abilinnapea Deniss Boroditš.

«Samuti on eeloleval sügistalvisel koristusperioodil plaanis senisest tõhusamalt kontrollida kinnistute omanikke, kes vastutavad kõnniteede korrashoiu eest, kuid oma kohustused tihti täitmata jätavad.»

Eelarves ettenähtud 165 miljonist kroonist on kavandatud magistraaltänavate, kõnni- ja rattateede ning ühissõidukite peatuste puhastamiseks ja lumetõrjeks 145 miljonit krooni.

Linnaosavalitsuste poolt tellitavateks puhastus- ja talihooldustöödeks kõrvaltänavatel ja sisekvartalites on eelarves kavandatud ligikaudu 20 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles