Kassisabalased istuvad pühapäeval Eesti pikima piknikulaua taha

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kassisaba kevadpäev
Kassisaba kevadpäev Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna Kassisaba asumi elanikud avavad pühapäeval kevadhooaja ja istuvad sel puhul üheskoos Eesti pikima piknikuala taha

Pühapäeval kogunevad Tallinna kesklinnas asuva Kassisaba asumi elanikud pika piknikulaua taha, et üheskoos tähistada kevadhooaja algust.

Kevadpäeva pidustused algavad kell 12 rongkäiguga, mööda Adamsoni tänavat Falgi pargi suunas. Avatud on kirbuturg, raamatuvahetus, laste mänguala, välikino ja läbi viiakse piirkonda tutvustavaid ekskursioone. Kokku on toimumas üle 30 põneva tegevuse.

Kogukonna initsiatiivist alguse saanud Kasssisaba Kevadpäev leiab sel aastal aset juba teist korda, kokku oodatakse kohale 1500 inimest.  Korraga mahub 150 meetrise laua taha istuma 400 inimest.

Kogukondlik tegevus seob Kassisabas lisaks kohalikele elanikele ka siinseid  ärisid ja muid organisatsioone. «Kassisaba Selts on enda vajalikkust ja elujõulisust nende paari aastaga juba tõestanud,»  ütles ettevõtmise üks initsiaatoritest Peeter Vihma. «On väga olulne, et elanike ühised mured saavad läbi arutatud ja rõõmud jagatud.»

2013. aastal loodud Tallinna Kassisaba piirkonna elanikke ühendav selts koondab piirkonnas elavaid inimesi. Seltsi eesmärgiks on muuta oma kodukant meeldivaks ja turvaliseks elukeskkonnaks.

Ajakava ja informatsioon

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles