Tartu vallavalitsuse kabinettides valitseb tühjus

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile keskpäeval olid Kõrvekülas asuvas Tartu vallamajas kümnest ametnikust tööl vaid sekretär-registripidaja ja maanõunik. Vallavalitsuse ülejäänud ametnikud on sel nädalal õppereisil Põhja-Poolas ja Saksamaal.
Eile keskpäeval olid Kõrvekülas asuvas Tartu vallamajas kümnest ametnikust tööl vaid sekretär-registripidaja ja maanõunik. Vallavalitsuse ülejäänud ametnikud on sel nädalal õppereisil Põhja-Poolas ja Saksamaal. Foto: Margus Ansu

Kõrvekülas asuva Tartu vallamaja parklas seisis eile lõuna ajal vaid paar autot, vallamajagi oli üsna tühi ega täitunud ka pärast lõunapausi: vallavalitsuse kümnest töötajast on sel nädalal tööl vaid kaks inimest, teised on volikogu liikmetega õppereisil Euroopas.

«See on volikogu reis, millega läks kaasa ka vallavalitsus,» ütles eile keskpäeval vallamajas tööl olnud registripidaja-sekretär Doris Grünvald. Ta lisas, et vallavalitsuses on sel nädalal tööl peale tema veel maanõunik, teised on õppereisil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles