Tanel Kangert: kõik sujub hästi

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert.
Tanel Kangert. Foto: SCANPIX

Hoolimata sellest, et Tanel Kangert pole jalgratturite aasta esimese suurtuuri Giro d’Italia esimese nädala järel kõige silmapaistavamate ratturite hulgas olnud, hindab Astana värve kandev eestlane seniseid sõite igati kordaläinuks.

Kangert on 9. etapi järel 27. kohal, kaotades liidrile Alberto Contadorile 13 minuti ja 38 sekundiga. Küll on kõrges konkurentsis sees Astana liider Fabio Aru, kes jääb Contadorist teisena maha vaid kolm sekundit. Pealegi teenis klubi vanameister Paolo Tiralongo pühapäeval etapivõidu. Seega tuju on tiimis hea.

«Olen esimese nädalaga isegi väga rahul. Terve meeskond on päris heas hoos, võib-olla isegi liiga heas hoos. Loodetavasti see minek jätkub. Enda füüsilise vormi kohta pole ka eriti etteheiteid. Näha on, et ma olen pisut vähe võistelnud, aga jalga on ja vorm on isegi üle ootuste hea, olen viimasel ajal kõvasti edasi arenenud,» ütles Kangert esmaspäevasel puhkepäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles