Sünnipäevalaps Valmo Kriisa: võitsin sünnipäeval esimest korda

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TRT02: TÜ/ROCK VS PIENO ZVAIGZDES : TARTU, EESTI, 07MAR14 -  
Balti Korvpalliliiga veerandfinaali teine kohtumine Tartu Rocki (valgetes särkides) ja Pieno Zvaigzdes`i (sinistes särkides) vahel. Mängu võitis Rock tulemusega 77:64.
Pildil Valmo Kriisa.
ma/Foto MARGUS ANSU POSTIMEES
TRT02: TÜ/ROCK VS PIENO ZVAIGZDES : TARTU, EESTI, 07MAR14 - Balti Korvpalliliiga veerandfinaali teine kohtumine Tartu Rocki (valgetes särkides) ja Pieno Zvaigzdes`i (sinistes särkides) vahel. Mängu võitis Rock tulemusega 77:64. Pildil Valmo Kriisa. ma/Foto MARGUS ANSU POSTIMEES Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tartu Ülikool / Rocki 77:66 võidumängus Kalev/Cramo üle oli tähtsas rollis eile 41. sünnipäeva tähistanud Valmo Kriisa, kes viskas üheksa punkti, sellest seitsede viimasel veerandajal. Nii teenis ta enda sõnul elu esimese võidu sünnipäeval. «Sain juba lapsena igas asjas peksa. Muidu poleks midagi tulnud, aga õnneks meil on teine sünnipäevalaps ka. Karla (Karolis Petrukonis – A.K.) sai 28-aastaseks! See harutas koodi lahti,» viskas Kriisa pärast kohtumist nalja.

Valmo, palju sa sünnipäevadel üldse mänginud oled?

Arvestust ei oska tõesti pidada. Harva läheb nii, et mingit matši pole. Päris iga aasta mitte, aga väga palju on neid kordi olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles