Palts soovitab «poistel» tõmbuda tagaplaanile

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Palts mullu märtsis, kui Reformierakond vahetas IRLi koalitsioonipartnerina välja sotsiaaldemokratide vastu. Paltsi sõnul on IRLi juhitud juba aastaid valesti.
Tõnis Palts mullu märtsis, kui Reformierakond vahetas IRLi koalitsioonipartnerina välja sotsiaaldemokratide vastu. Paltsi sõnul on IRLi juhitud juba aastaid valesti. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Hinge närimas vabalanguses toetus, läheb Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) sel laupäeval vastu üldkogule, mille eel on ülikriitiliselt sõna võtnud kunagine Tallinna linnapea, minister ja riigikogu liige Tõnis Palts, kelle arvates on mandumises süüdi Res Publica «poistebändi» sõnakuulmatus, ülbus, enesekindlus.

Meenutuseks – poistebändiks kutsutakse endise Res Publica taustaga Urmas Reinsalut, Ken-Marti Vaherit, Juhan Partsi, aga ka Sven Sesterit ja Siim Kiislerit.

Palts saatis pärast valimisi enam kui sadakonnale erakonnakaaslasele murekirja (Postimees nägi kirja eile – T. K.) erakonna tuleviku pärast. Alustab ta seda pöördumisega praeguste juhtide poole. «Poisid, ma olen teile juba aastaid rääkinud, mida tuleks muuta. Aga te olete ikka ise targad olnud. Tulemus on käes,» kirjutab Palts ja jätkab: «Teie juhtimisel kulutasime koos riigipoolse toega erakonnale ja fraktsioonile viimasel perioodil ligi kümme miljoni eurot selleks, et kaotada üheksa kohta riigikogus! Teie jutt, et me ei ole suurimad kaotajad, on lihtsalt vale!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles